CsendBenn EGYESÜLET

ÉVELENGEDŐ

 

Az ÉVELENGEDŐ egy olyan csoportos program, amely során a résztvevőknek lehetősége nyílik az elmúlt év átgondolására és az új évre való felkészülésre.

 AKTUÁLIS ÉVELENGEDŐ IDŐPONTOK: 

2021. december 29. (szerda) 14.00-19.30

2021. december 30. (csütörtök) 14.00-19.30

2022. január 02. (vasárnap) 10.00-15.30

 

 

 
 

MIÉRT JÖTT LÉTRE AZ ÉVELENGEDŐ?

Sokak számára természetes, hogy egy-egy év végén összegezzék az adott év eredményeit, eseményeit, sikereit és kudarcait. De legalább ilyen sokan vannak, akiknek bár eszébe jut, hogy jó lenne valami ilyesmi, de nem tudják, hogy hogyan is álljanak neki vagy egy kis ösztönzés még hiányozna hozzá, így végül kihagyják a lehetőséget. 

Az ÉVELENGEDŐ azért született, hogy a csoport támogató erejét biztosítsa azoknak, akik amúgy is összegeznének; hogy iránymutatást, egyfajta vezérfonalat biztosítson azok számára, akik még kissé bizonytalanok a hogyant illetően; ösztönzést nyújtson azoknak, akik egyedül talán nem is vágnának bele a folyamatba.

Hisszük, hogy az ÉVELENGEDŐ során végzett belső munka hozzájárulhat ahhoz, hogy letisztultabban, tudatosabban érkezzünk meg az új évbe. 

 

 

  

AZ ALKALMAK FELÉPÍTÉSE 

 
 

Az ÉVELENGEDŐ leginkább az EGOBONTÓKHOZ hasonlít. Idézetek, videók, egyéni és csoportos feladatok segítik az egyéni évátgondoló és évelengedő  folyamatot.

Az ÉVELENGEDŐ kis létszámú csoportban (minimum 6, maximum 12 fő) kerül megtartásra. Kérünk Titeket, hogy csak abban az esetben jelentkezzetek, ha az adott napon a program elejétől a végéig jelen tudtok lenni.

 

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ÉVELENGEDŐN VALÓ RÉSZVÉTELT?

Azoknak, akik fontosnak érzik, hogy egy-egy év végén lecsendesedve, befelé fordulva, időt és teret adjanak maguknak arra, hogy tudatosan átgondolják a mögöttük lévő évet. 

Azoknak, akik szeretnék a lehető legtisztább lappal kezdeni az előttünk álló új évet, maguk mögött hagyva mindazt, ami megérett az elengedésre és ami már nem szolgálja a javukat.

 HASZNOS INFORMÁCIÓK

A csoporton való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Érdemes kényelmes ruhában jönni, hogy semmi ne zavarja az érdemi befelé figyelést.  

A programon való részvétel díjtalan. Támogatást köszönettel elfogadunk, melyet a CsendBenn Egyesület programjainak, céljainak támogatására fordítunk.

 Kérdés vagy észrevétel esetén keressetek minket a csendbenn@csendbenn.hu címen.
 
Várunk Titeket szeretettel! 🙂