CsendBenn EGYESÜLET

CsendBenn Férfi kör

 

A CsendBenn Férfi Kör egy férfiaknak szóló program, mely többek között arra keresi a válaszokat, hogy mitől férfi a férfi, és ezt hogyan tudja megélni a maga teljességében, összhangban önmagával és az Igazsággal.

 KÖVETKEZŐ ALKALOM: 

2022. február 04. (péntek) 17.00-21.00

 

  

MIÉRT JÖTT LÉTRE A CSENDBENN FÉRFI KÖR?

Legtöbben természetesnek vesszük a férfiról alkotott képünket, anélkül, hogy megkérdőjeleznénk annak egyes aspektusait. Pedig ez a kép a legtöbb esetben sokkal inkább a neveltetésünkből, szociális és kulturális hátterünkből adódik, nem a férfi energiával való kapcsolódás tényleges megtapasztalásából.

Milyen a férfi képünk? Honnan ered? Mi tesz bennünket férfivá? Hogyan élhetjük meg és fogadhatjuk el férfiasságunkat? Mi határozza meg viszonyulásunkat a saját nemünkhöz? Milyen a férfi energiához való kapcsolódás optimális formája? Milyen hatással van férfi létünk az életben betöltött szerepeinkre? Mit jelent férfinak lenni a koncepciókon túl? Milyen viszonyban van egymással a női és a férfi energia? Hogyan nyilvánulunk meg a világban nemünk szűrőin keresztül?

Alkalmanként azért találkozunk, hogy ezen kérdések mentén, egy közös térben lehetőséget teremtsünk önmagunk számára rálátni a bennünk lévő mintázatokra, melyek átalakításával, lebontásával és elengedésével utat engedünk egy szabadabb, örömtelibb és teljesebb élet megélésének.

Bízunk benne, hogy minden résztvevő megtalálja a saját válaszait, a többiek tapasztalatai, felismerései és megosztásai által. Hiszen mindig tudunk tanulni egymástól, mert mindig akad valaki, akitől tanulhatunk és akinek taníthatunk valamit.

 

 
 
 

AZ ALKALMAK FELÉPÍTÉSE 

 
 

 

Minden alkalom egy-egy előre meghatározott téma köré összpontosul, amely a férfi lét egyes aspektusaival kapcsolatos kérdéseket hivatott közelebbről megvizsgálni Hawkins tanításainak alapulvételével. A témák olykor egymásra épülnek, de minden nap önmagában teljes, így egyetlen alkalomra is érdemes csatlakozni.

A FÉRFI KÖR valamely hétköznapon 17:00-21:00 között kerül megrendezésre, kis létszámú csoportban (minimum 6, maximum 12 fő). Kérünk Titeket, hogy csak abban az esetben jelentkezzetek, ha az adott napon a program elejétől a végéig jelen tudtok lenni.

KIKNEK AJÁNLJUK A FÉRFI KÖRÖN VALÓ RÉSZVÉTELT?

Akikben megvan a nyitottság, a hajlandóság és a bátorság ahhoz, hogy a férfi létre rakódott képek és fogalmak lebontásával megtalálják a saját kapcsolatukat a férfi energiával és minőséggel.

 HASZNOS INFORMÁCIÓK

A csoporton való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A programon való részvétel díjtalan. Támogatást köszönettel elfogadunk, melyet a CsendBenn Egyesület programjainak, céljainak támogatására fordítunk.

 Kérdés vagy észrevétel esetén keressetek minket a csendbenn@csendbenn.hu címen.
 
 
Várunk Titeket szeretettel! 🙂