CsendBenn EGYESÜLET

CsendBenn KLUB

A CsendBenn Klub elsősorban olyan előadásoknak, beszélgetéseknek, filmes és zenei élményeknek kíván teret adni, melyek valamilyen módon kapcsolódnak Egyesületünk szellemiségéhez.

KÖVETKEZŐ ALKALOM

 

A novemberi Klubesten a 

 MR. NOBODY című film

kerül vetítésre.

2021. november 21.

 (vasárnap) 15.00

A vetítés után beszélgetés a filmről.

Várunk Titeket szeretettel! 🙂

 

 

 
 
 

A CSENDBENN KLUB SZÁNDÉKA

Az egyes, kötött időbeosztással bíró programok lebonyolítása során észleletük, hogy van igény a kissé kötetlenebb kapcsolódási formákra is. Valamint ezzel párhuzamosan felmerült, hogy vannak olyan információk, anyagok, amiknek a megosztására jól jönne egy deklarált tér. Így született meg a CsendBenn Klub gondolata.

Bízunk benne, hogy a Klub azok számára is megfelelő fórum lehet, akik számára az Önvalóra való ráébredés folyamata tudatosan nem az élet szerves része, de már felébredt bennük a kíváncsiság a lét mélyebb kérdéseivel kapcsolatban. És talán azoknak is támogató lehet, akik épp egy nehezebb életszakaszban, krízishelyzetben, esetleg spirituális válságban vannak. Nem gondoljuk, hogy mi tudjuk a válaszokat, de abban nagyon is hiszünk, hogy nagy segítségére lehetünk egymásnak, hogy mindenki megtalálhassa magában a saját válaszait.

 


 
 

 

A CSENDBENN KLUB PROGRAMJAI 

 
 
Olyan élő előadások, vetítések és zenei élmények szervezésére törekszünk, amelyek az egyéni megtapasztaláson túl, közös kiindulási alapot is jelenthetnek az azt követő csoportos vagy egyéni beszélgetésekhez. A Klub egyes alkalmai ugyanis nem csak az előadásról, vetítésről vagy zenei élményről szólnak, hanem arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a résztvevők megoszthassák egymással tapasztalataikat, élményeiket, gondolataikat. Ami mindig egy új lehetőség, egy ajándék.
 
“Ne feledd, hogy amikor találkozol valamely testvéreddel, szent találkozás az. Amilyennek őt látod, olyannak látod önmagadat. Ahogyan vele bánsz, úgy bánsz önmagaddal is. Amit róla gondolsz, azt gondolod magadról is. Soha ne feledkezz meg erről, mert testvéreidben vagy felleled, vagy elveszíted önmagad. ” (Csodák Tanítása TSZ. 8.III.4.1-5.)

 

 

LEZAJLOTT CSENDBENN KLUB ALKALMAK

A CsendBenn Klubot 2018. márciusában indítottuk útjára. 

Azóta több előadás előadás, beszélgetés és videóvetítés is lezajlott. Többen kérdeztétek, hogy tervezünk-e ismétléseket. Alapvetően arra törekszünk, hogy egyre inkább kitágítsuk a bemutatott anyagok és információk körét, de idővel akár az ismétlések is napirendre kerülhetnek.

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni a jövőbeni alkalmakról, akkor javasoljuk, hogy iratkozz fel hírlevelünkre. Így minden esetben elsők között fogsz értesítést kapni az újonnan meghirdetett eseményekről.

 HASZNOS INFORMÁCIÓK

A csoporton való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A programon való részvétel díjtalan. Támogatást köszönettel elfogadunk, melyet a CsendBenn Egyesület programjainak, céljainak támogatására fordítunk.

 Kérdés vagy észrevétel esetén keressetek minket a csendbenn@csendbenn.hu címen.
  
Várunk Titeket szeretettel! 🙂