CsendBenn EGYESÜLET

CsendBenn NŐI KÖR

A CsendBenn Női Kör, egy csak nőknek szóló program, ahol arra keressük a válaszokat, hogy mitől nő a nő, és ez hogyan élhető meg a maga teljességében, összhangban önmagunkkal és az Igazsággal.

 KÖVETKEZŐ ALKALOM: 

2022. január 14. (péntek) 17.00-21.00

1044 Budapest, Vas Gereben utca 17.

 

  

   

 

MILYEN SZÁNDÉKKAL JÖTT LÉTRE A CSENDBENN NŐI KÖR?

Sokan, sok helyen próbálják megmondani nekünk, hogy milyen egy jó nő, és hogyan is érhető el az “áhított állapot”. Szerencsére páran arra is kitérnek, hogy miközben igyekszünk elérni a kitűzött célt, hogyan tudjuk jól érezni magunkat a bőrünkben. A lényegről viszont kevés helyen esik szó. Ezért hívtuk életre a CsendBenn Női kört.

Az a szándékunk, hogy ezáltal egy olyan támogató, közös tér jöjjön létre, ahol minden arra nyitott, női résztvevő őszintén meg tud nyilvánulni a nőiességgel, a női energiákkal és a nőiség aspektusaival kapcsolatos témákban; ahol a kölcsönös egymásra hangolódás és elfogadás terében kimondásra és feloldásra kerülhetnek félelmek, fájdalmak, traumák, ezzel együtt teret kaphat az öröm és felemelő tapasztalatok megosztása is; ahol megélhetjük, hogy nem vagyunk egyedül a kérdéseinkkel, problémáinkkal, hogy tanulhatunk másoktól és ugyanígy talán jobban ráláthatunk arra, hogy a mi tapasztalatunk is jelenthet segítséget valaki másnak.

Az a szándékunk, hogy minden résztvevő közelebb kerüljön ahhoz, hogy a maga teljességében meg tudja élni a női lét magasságait és mélységeit, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy végső soron ezzel is elősegítsük az Egységbe való megérkezést.

 

 
 
 
 

MILYEN TÉMÁKKAL FOGLALKOZIK A NŐI KÖR? 

 
 

Minden ide tartozhat, aminek köze van a nőiséghez vagy a női léthez. Hogy egy adott alkalmon épp mivel foglalkozunk, az rajtatok is múlik. Arra törekszünk, hogy az alapvetéseken túl, az a téma kerüljön fókuszba, ami éppen aktív és élő a résztvevők számra.  

pl. Mik a női minőség egyes aspektusai? Milyen női minták befolyásolnak minket? Milyen a női energiához való kapcsolódás optimális formája? Milyen hatással van ránk a női kollektív tudat és fájdalomtest? Hogyan lehet építő módon kezelni a női lét kihívásait? Milyen viszonyban van egymással (bennünk és a világban) a női és a férfi energia? Mit jelent nőnek lenni a koncepciókon túl? Melyek a női minőség természetes megnyilvánulási formái?

Bízunk benne, hogy minden résztvevő megtalálja a saját válaszait, a többiek tapasztalatai, felismerései és megosztásai által. Hiszen mindig tudunk tanulni egymástól, mert mindig akad valaki, akitől tanulhatunk és akinek taníthatunk valamit.

KIKNEK AJÁNLJUK A NŐI KÖRÖN VALÓ RÉSZVÉTELT?

Akikben megvan a nyitottság, a hajlandóság és a bátorság ahhoz, hogy a női létre rakódott képek és fogalmak lebontásával megtalálják a saját kapcsolatukat a női energiával és minőséggel.

 

 

 
 
 

AZ ALKALMAK FELÉPÍTÉSE 

 
 

 

Minden alkalom egy-egy előre meghatározott téma köré szerveződik, amely a női lét egyes aspektusaival kapcsolatos kérdéseket hivatott közelebbről megvizsgálni a CsendBenn Egyesület szellemiségével összhangban. A témák olykor egymásra épülhetnek, de minden nap önmagában teljes, így egyetlen alkalomra is érdemes lehet csatlakozni.

A NŐI KÖR valamely hétköznapon, általában pénteken, 17:00-21:00 között kerül megrendezésre, kis létszámú csoportban (minimum 6, maximum 12 fő). Kérünk Titeket, hogy csak abban az esetben jelentkezzetek, ha az adott napon a program elejétől a végéig jelen tudtok lenni.

 HASZNOS INFORMÁCIÓK

A csoporton való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A programon való részvétel díjtalan. Támogatást köszönettel elfogadunk, melyet a CsendBenn Egyesület programjainak, céljainak támogatására fordítunk.

 Kérdés vagy észrevétel esetén keressetek minket a csendbenn@csendbenn.hu címen.
 
 
Várunk Titeket szeretettel! 🙂