CsendBenn EGYESÜLET

A

CsendBenn Egyesület

egy meditáció során mutatkozott meg először az egyik alapító lelkében. Majd időről-időre visszatért, mígnem a létrejöttéhez szükséges elhatározás meg nem született. Onnantól pedig már minden ment a maga útján, hála a társnak felkért barátok, ismerősök támogatásának.:)

SZELLEMISÉG

Az Egyesület célja az egyéni és közös tudatfejlődés elősegítése dr. David R. Hawkins (Önvaló) tanításainak alapulvételével.  Az Egyesület szándéka olyan a Feltétel nélküli Szereteten alapuló programok, tevékenységek megszervezése és fenntartása, melyek segítik a Szeretet útjában álló akadályok lebontását, erősítik a Szeretet, Öröm és Béke melletti elköteleződést, ezzel is támogatva mindannyiunkat az Önvalóra való ráébredés folyamatában, önmagunk, az emberiség és Isten szolgálatában. 

TEVÉKENYSÉGÜNK

Az egyesület tevékenysége hosszú távon három fő területet céloz. 

Az egyik az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, rehabilitációs tevékenység többek között a különböző relaxációs, meditációs gyakorlatok, technikák bemutatásával, népszerűsítésével, a 12 lépéses hagyományon alapuló csoportok létrehozásával, meglévő csoportok segítésével és népszerűsítésével; 

a másik az oktatás-nevelési tevékenység, amely az emberi élet teljesebb, tudatosabb megéléséhez biztosít tanításokat, módszereket, technikákat, és nyújt lehetőséget a gyakorlati tapasztalatok szerzésére, elmélyítésére, vagyis így a mindennapokba való beépítésére; 

valamint az olyan különböző kulturális rendezvények szervezése és támogatása, melyek hozzásegítik a résztvevőket a bennük zajló testi-lelki-szellemi folyamatok felismeréséhez, tudatosításához, és ezáltal életük teljesebbé, tudatosabbá tételéhez. Mindezek mellett örülnénk neki, ha idővel sikerülne egy elvonuló központot is létrehozni az Egyesület szellemiségével összhangban.

RÉSZVÉTEL AZ EGYESÜLETBEN

Azok számára, akik tevékenyen szeretnének részt venni az Egyesület életében, saját programokat szervezve vagy mások által indított programokhoz társulva, és vállalják a tagsággal járó éves közgyűlésen és a tagok közötti együttműködést célzó alkalmakon való részvételt a tagdíj befizetésével egyetemben, tökéletes megoldást jelent a rendes tagság. Ha úgy érzed, hogy itt a helyed köztünk, akkor további tájékoztatásért írj nekünk az info@csendbenn.hu vagy a csendbenn@gmail.com címre.

Ha bármi miatt úgy érzed, hogy inkább maradnál a pártoló tagságnál (névleges pénzügyi támogatás) vagy az önkéntes munkánál, akkor a Segítenél? menüpontban találsz további információkat ezzel kapcsolatban. 

HIVATALOS DOKUMENTUMOK