CsendBenn EGYESÜLET

HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI A CSENDBENN EGYESÜLETET?

Használd ki a lehetőséget, hogy az aktuális törvényi szabályozás szerint adód 1 %-ának sorsáról Te dönthetsz! 

Ha fontosnak érzed küldetésünket, és szívesen támogatod Egyesületünk működését, a szellemiségünkkel összhangban lévő programok szervezését, akkor rendelkezz a javunkra! Az adóbevalláshoz tartozó felajánlási nyilatkozat kitöltésével aktívan tudod támogatni szervezetünk fejlődését, s ezen keresztül küldetésünk megvalósulását.   

Az SZJA 1 %-ának felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Név: CSENDBENN EGYESÜLET

Adószám: 18849563-1-42

Köszönjük!

Ha úgy érzed, hogy az Egyesület szellemiségével, szándékaival összhangban, Te is aktívan részt szeretnél venni a közös munkában, és szeretnél ennek a közösségnek a része lenni, akkor küldd el nekünk elérhetőségedet az info@csendbenn.hu vagy a csendbenn@csendbenn.hu címre, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Mert mindenki számít!

Ha időd nem engedi, hogy tevékenyen részt vegyél az Egyesület életében, de mégis szívesen támogatnál minket, akkor legyél a pártoló tagunk! 

Ezt két módon teheted meg. Személyesen vagy online.

Online ügyintézés esetén utald el a támogatási összeget a CIB Banknál vezetett 16200230-10020731-es számlánkra “adomány” megjegyzéssel, majd e-mailben jelezd felénk, hogy kérsz-e róla igazolást, illetve szeretnéd-e, hogy az oldalunkon feltüntessünk, mint pártoló tagot. 

Ha mégis inkább a személyes utat választanád, akkor küldd el nekünk elérhetőségedet az info@csendbenn.hu vagy a csendbenn@gmail.com címre, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Mindkét esetben hálásan köszönjük támogatásodat!

Amennyiben van a Magnet Banknál vezetett számlád, és a Netbank-od Segítő Bankártya Program felületén kiválasztod a CsendBenn Egyesületet, akkor vásárlásaid után jogosulttá válunk a Magnet Bank által, a programban meghatározott mértékű támogatásra.

Köszönjük Nektek és a Magnet Banknak! 

Ha találsz olyan programot, tevékenységet Egyesületünknél, melyben Te is szívesen közreműködnél rövidebb vagy hosszabb ideig, vagy csak általánosságban szeretnéd felajánlani segítségedet, akkor gyere hozzánk önkéntesnek. Folyamatosan változó, bővülő programjaink között biztosan akad olyan, amelyben pont Rád van szükség.

Természetesen, ha Neked van olyan, az Egyesület szellemiségével összhangban lévő elképzelésed, melyet bár Neked nincs rá elég időd, energiád, mégis szívesen látnál megvalósulni, akkor ne habozz ezt jelezni felénk. Ki tudja? 🙂 Hátha valamelyik tag vagy tagok segítségével, Veled közösen meg tudjuk valósítani azt, ami a nagyobb egészből a Te lelki szemeid előtt bontakozott ki.

Akár így, akár úgy, írj nekünk az  info@csendbenn.hu vagy a csendbenn@csendbenn.hu címre, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Mert közösen tenni jó! 

A CsendBenn Egyesület sok olyan Hawkins videóval rendelkezik, melyek jelenleg még nincsenek magyar nyelven feliratozva. Ha úgy érzed, hogy megvan hozzá a kedved és képességed, hogy részt vegyél a fordítói munkában, akkor írj nekünk a csendbenn@csendbenn.hu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha csak rövidebb részeket vállalsz, annak is örülünk, de hosszabb, egybefüggő videók fordítására is van lehetőség. Dolgozhatsz egyedül vagy másokkal együtt, ahogy jobban magadénak érzed. Mielőtt az anyag felkerülne a videótárba, legalább két ember által lektorálásra kerül. Így bátran nekivághatsz a feladatnak akkor is, ha még kissé járatlan vagy a feliratozás terén. Technikai segítséget is szívesen nyújtunk a feliratozáshoz. Ha ezt a részt mégis inkább kihagynád, és csak a szövegre koncentrálnál, az is rendben van, a formázást, időzítést megoldjuk mi.

Miért érdemes Hawkins videóit fordítani azon túl, hogy ezzel azok számára is hozzáférhetővé teszed az anyagot, akikhez amúgy nem juthatna el?

Magáért a fordításért. Az a tapasztalat, hogy egy-egy magas energiájú videóban való elmerülés egyben az adott téma mélyebb megdolgozását is jelentheti. 

A legapróbb segítség is segítség abban, hogy a meglévő hatalmas mennyiségű képanyag feliratozásra, és a szélesebb közönség számára is hozzáférhető váljon, ezzel is támogatva a tudatfejlődést.

Köszönjük!:-)

Mi a legfontosabb, amit megtehetsz azért, hogy az Egyesület működése minél inkább hozzájárulhasson az emberiség tudatfejlődéséhez?

Gyere el, vegyél részt programjainkon, és engedd, hogy a megélt közösségi élményekből fakadó tapasztalatok, felismerések, változások, folyamatok beépüljenek az életedbe, és így mások életére is hatással legyenek.

Persze annak is nagyon örülünk, ha mesélsz rólunk, ha felhívod azon ismerőseid figyelmét programjainkra, akik számára szintén érdekesek lehetnek.

Ha eddig még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most megteheted.:)