CsendBenn EGYESÜLET

TRANSZFORMÁCIÓ 

A Transzfomációval való közös játék egy lehetőség arra, hogy egy-egy aktuális témát jobban megvizsgáljunk az életünkben. A társaink és a játék szellemiségéből fakadó támogatás segíthet abban, hogy új nézőpontból láthassunk rá a minket foglalkoztató kérdésre. 

 KÖVETKEZŐ ALKALOM: 

szervezés alatt…

 

 

MI AZ A  TRANSZFORMÁCIÓ JÁTÉK?

 

A Transzfromáció alapvetően egy 4 fő által játszható spirituális-pszichológiai társasjáték. Ezt a társasjátékot vesszük alapul a játékalkalmak során, de a fókusz ezen programunk esetében is az alapszellemiségből fakadóan, a szeretet útjában álló akadályok lebontásának elősegítésében, támogatásában van. 

Azért, hogy ez minél inkább megvalósulhasson, a Transzformáció játékot részünkről végigkíséri egy segítő személy, aki a témaválasztástól kezdve a tapasztaltak feldolgozásáig mindenben támogatja a játékosokat.     

 

 
 
 

 

A TRANSZFORMÁCIÓ JÁTÉK FELÉPÍTÉSE 

 
 

A játék elején minden játékos pontosítja a konkrét témát, amivel a nap folyamán dolgozni szeretne. Ez az egyik legfontosabb része a folyamatnak, mert sokszor itt dől el, hogy mennyire fogjuk tudni hasznosítani ténylegesen a tapasztalatokat. A túl általános és a túl szűken megfogalmazott kérdés is hátráltathat abban, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a Transzformációból.

Ezt követi a tényleges játékmenet, melyhez az alapjáték tábláját és kiegészítő eszközeit használjuk. A játékosok külön életutakat járnak be, de egyes döntéseikkel egymásra is hatással lehetnek. Az adott témát négy szinten dolgozzuk át. (fizikai, érzelmi, mentális és szellemi)

A játéknak akkor van vége, amikor minden játékos végzett a negyedik szinttel is. Ezután érdemes rögzíteni a tapasztaltakat és az elkövetkező pár napban még elmélkedni rajta.  

 

  


KIKNEK AJÁNLJUK A TRANSZFORMÁCIÓN VALÓ RÉSZVÉTELT?

Mindazoknak, akik úgy érzik, hogy szívesen töltenének egy napot azzal, hogy az általuk választott témájukkal foglalkoznak egy támogató, közös térben játékos formában.

Előképzettség nem szükséges, de elsődlegesen olyanok számára ajánlott a programon való részvétel, akik valamelyest már elmélyültek Hawkins tanításaiban. Ha ez Rád nem igaz, de mégis érzel hívást a részvételre, akkor is jelentkezz bátran. Csak jelezd, hogy tudjuk, hogy hasznos némi plusz időt az esetleges fogalmak jelentésének tisztázására fordítani!

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztosan az egész napon részt tudsz venni! Lehetőség szerint – mivel pontosan nem kiszámítható, hogy a játék mennyi időt vesz igénybe – utána ne szervezz más programot, hogy meg tudjuk adni a tényleges időt és figyelmet mindenkinek, aki részt vesz az adott alkalmon. 

 HASZNOS INFORMÁCIÓK

A helyszínen van melegítési lehetőség, és egy rövidebb ebédszünetet is tartunk, van lehetőség az ebédelésre.

A csoporton való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A programon való részvétel díjtalan. Támogatást köszönettel elfogadunk, melyet a CsendBenn Egyesület programjainak, céljainak támogatására fordítunk.

 Kérdés vagy észrevétel esetén keressetek minket a csendbenn@csendbenn.hu címen.
 
 
Várunk Titeket szeretettel! 🙂